Håravfall behandling

Scalp Micropigmentation Capillos har under de senaste 10 åren förfinat skalp mikropigmentering – SMP för att säkerställa de mest realistiska och naturliga håravfall behandling i världen. Scalp Micropigmentation Capillos mikronålar är noga utformade för att uppnå de minsta mikropunkterna i huden och ge illusionen riktiga hårstrån. Genom användningen av vår märkesskyddade SMP-teknik och våra särskilt framtagna pigment kan vi garantera konsekvent felfria resultat för alla kunder i alla våra kliniker över hela världen. Välkommen! Scalp Micropigmentation Capillos kontakt

Håravfall behandling - Scalp Micropigmentation Capillos - Stockholm Göteborg Malmö Sverige - 001
Håravfall behandling - Scalp Micropigmentation Capillos - Stockholm Göteborg Malmö Sverige - 002
Boka en kostnadsfri konsultation.

Håravfall behandling med skalp mikropigmentering

I videorna nedan kan du se hur en håravfall behandling går till och hur den genomförs. På Scalp Micropigmentation Capillos använder vi scalp micropigmentation som är skonsam mot hjässan. Pigmenten är ekologiska och växtbaserade. Om du har tunt hår, högt hårfäste eller tappar hår kan håravfall behandling vara lösningen för dig.

Håravfall behandling: Vilka typer av håravfall kan skalp pigmentering behandla?

Vår erfarna personal använder SMP - tekniken för att skapa många olika hårstilar.

Under din första konsultation får du möjlighet att diskutera dina önskade resultat med vårt team så att vi kan få en grundlig förståelse för utseendet du vill uppnå med håravfall behandling och hårsimulering.

Skalp pigmentering – SMP kan användas för att behandla alla typer av håravfall män oavsett problemets omfattning.

JÄMN OCH NATURLIG HÅRLINJE

ALOPECIA

BAKÅTKRYPANDE HÅRLINJE

ÄRR EFTER HÅRTRANSPLANTATION

HÅRAVFALL MÄN PÅ HJÄSSAN

ÖKAD HÅRTÄTHET

SKALLIGHET

haravfall-behandling-galleri..

Håravfall behandling med skalp pigmentering skapar en realistisk illusion

Skalp mikropigmentering är en håravfall behandling som ger en tvådimensionell illusion som skapar en otrolig realistisk simulering av ett huvud med trimmat hår. Scalp Micropigmentation Capillos har tagit denna process ett steg längre och ger en subtil tredimensionell illusion som förbättrar det realistiska resultatet av det nya håret.

Denna teknik kräver en hög kompetensnivå och yrkeskunnig personal för att uppnå det bästa resultatet för att motverka håravfall. Detta uppnås genom att lägga olika pigmentfärger under de olika sessionerna. All vår personal har genomgått en grundlig utbildning och innehar den expertis som krävs för att uppnå denna effekt för att motverka håravfall. Scalp Micropigmentation Capillos är den enda kliniken i världen med bevisade realistiska simuleringsresultat.

Efter behandlingen är det viktigt att du följer våra skötselråd micropigmentation.

Håravfall behandling

Håravfall behandling: Hur ska jag börja?

Scalp Micropigmentation Capillos erbjuder en håravfall behandling som är helt skräddarsydd efter kundens behov och önskemål.

Våra kliniker runt om i världen erbjuder en privat, vänlig och professionell miljö som återspeglar vår exceptionella nivå av kundvård. Tveka därför inte att kontakta oss och ta de första stegen för att få mer information om hur hår mikropigmentering kan hjälpa dig.

Efter en vänlig inledande chatt som kan ske online, via telefon eller på någon av våra kliniker, erbjuder vi dig en gratis och bindningsfri konsultation med en konsult som är specialiserad på manligt håravfall, hjälp mot håravfall och kan bedöma din hjässa och hud samt svara på eventuella frågor.

Om du vill veta hur Scalp micropigmentation kan hjälpa dig kan vi ge dig en exakt offert för den behandling du behöver för manligt håravfall och avgöra antalet sessioner som behövs för att uppnå de önskade resultaten. Vi kan till och med erbjuda dig möjligheten att följa en verklig SMP-behandling så att du själv kan se vad det innebär och hur de realistiska resultaten uppnås.

Om du inte har möjlighet att komma till någon av våra kliniker för en kostnadsfri konsultation kan vi erbjuda dig en bildkonsultation. Kontakta oss via vårt kontaktformulär så ringer vi dig tillbaka för att berätta hur vi kan använda SMP för att du ska få hjälp mot håravfall och förändra ditt utseende. En av våra utbildade konsulter kommer kontakta dig direkt för att prata med dig om den behandlingsplan som vi föreslår för dina specifika behov och svara på eventuella frågor.

Håravfall behandling
Du kan läsa mer om scalp micropigmentation på Wikipedia.
Google Recensioner
5.0
26 recensioner
×
js_loader