HIS Hair Stockholm kontakt

HIS Hair Stockholm kontakt: Varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor, funderingar eller vill boka en kostnadsfri konsultation! Vi erbjuder bästa scalp micropigmentation i Sverige och kan hjälpa dig med håravfall behandling, hårsimulering och hårtatuering bland annat. HIS Hair Clinic erbjuder en behandling som är helt skräddarskydd efter dina behov och önskemål. Våra kliniker som finns runt om i världen har en privat, vänlig och professionell miljö som visar vår exceptionella kundvård. 

Kolla gärna in bilder på före och efter bilder skalp mikropigmentering och läs frågor och svar om skalp mikropigmentering!

HIS Hair Stockholm kontakt
via e-post:

HIS Hair Stockholm kontaktHIS Hair Stockholm kontakt: Så kommer du igång

På HIS Hair Stockholm erbjuder vi behandlingar som är helt skräddarsydda efter dina behov och önskemål. Vi inleder med en konversation antingen online, via telefon eller på någon av våra kliniker runt om i värden. Du får en kostnads- och bindningsfri konsultation med en konsult som är expert på håravfall och kan bedömma ditt huvud och hud samt svara på dina frågor. 

Vi kan ge dig en exakt offert för pris på den behandling som du behöver och även avgöra hur många sessioner som kommer behövas för att uppnå ditt önskade resultat. Du får också möjlighet att följa en verklig SMP-behandling för att se vad den innebär och hur de realistiska resultaten uppnås. Om du inte har möjlighet att utföra en kostnadsfri konsultation kan vi också erbjuda dig en bildkonsultation. Det här kan du göra genom att fylla i formuläret ovan så kommer vi ringa dig för att berätta om scalp micropigmentation och hur det kan förändra ditt utseende. En av våra utbildade konsulter kommer kontakta dig direkt för att prata om den behandlingsplan som vi föreslår beroende på dina specifika behov samt svara på eventuella frågor. Välkommen till HIS Hair Stockholm kontakt.

HIS Hair Stockholm Kontakt: Frågor och svar om skalp mikropigmentering

Tekniken scalp micropigmentation används som en kosmetisk tatuering på hårbotten. Den kan liknas med en vanlig tatuering men SMP är unikt och annorlunda. De skiljer sig åt främst genom teknik, nålstorlek och kvalitet på pigment. Vi använder oss av ekologiskt växtbaserade pigment som är unikt för HIS Hair Clinic och är registrerat hos läkemedelsverket. Den här pigmentfärgen är endast anpassad för hårtatuering och skalp mikropigmentering. Pigmentfärgen kommer inte att ändra färg eftersom den inte innehåller några kemikalier eller metallämnen som exempelvis nickel, kobolt eller aluminium. Det är dessa ämnen som annars svarar för den blå eller gröna missfärgningen som finns vid vanlig tatuering. Tveka inte att ringa eller skicka e-post för HIS Hair Stockholm kontakt!

Läs gärna fler frågor och svar om skalp mikropigmentering!

HIS Hair Stockholm Kontakt
Du kan läsa mer om vår klinik på Hishairclinic.com.