manligt håravfall

Boka en kostnadsfri konsultation.

SMP – TEKNIK OCH SPECIALLÖSNINGAR mot manligt håravfall

Skalp mikropigmentering mot manligt håravfall

HIS Hair Clinic har under de senaste 10 åren förfinat skalp mikropigmentering – SMP för att säkerställa de mest realistiska och naturliga SMP-resultaten i världen mot manligt håravfall. HIS Hair Clinics mikronålar är noga utformade för att uppnå de minsta mikropunkterna i huden och ge illusionen riktiga hårstrån. Genom användningen av vår märkesskyddade SMP-teknik och våra särskilt framtagna pigment kan vi garantera konsekvent felfria resultat för alla kunder i alla våra kliniker över hela världen.

VILKA TYPER AV HÅRAVFALL KAN skalp pigmentering BEHANDLA?

Vår erfarna personal använder SMP - tekniken för att skapa många olika hårstilar.

Under din första konsultation får du möjlighet att diskutera dina önskade resultat med vårt team så att vi kan få en grundlig förståelse för utseendet du vill uppnå.

Skalp pigmentering – SMP kan användas för att behandla alla typer av håravfall oavsett problemets omfattning.

JÄMN OCH NATURLIG HÅRLINJE

ALOPECIA

 BAKÅTKRYPANDE HÅRLINJE

 ÄRR EFTER HÅRTRANSLPLANTATION

 HÅRAVFALL MÄN PÅ HJÄSSAN

 ÖKAD HÅRTÄTHET

SKalp migmentering mot manligt håravfall ger en 3D illusion

Skalp mikropigmentering är en behandling som ger en tvådimensionell illusion som skapar en otrolig realistisk simulering av ett huvud med trimmat hår. HIS Hair Clinic har tagit denna process ett steg längre och ger en subtil tredimensionell illusion som förbättrar det realistiska resultatet av det nya håret.

Denna 3D-teknik kräver en hög kompetensnivå och yrkeskunnig personal för att uppnå det bästa resultatet. Detta uppnås genom att lägga olika pigmentfärger under de olika sessionerna. All vår personal har genomgått en grundlig utbildning och innehar den expertis som krävs för att uppnå denna effekt. HIS Hair Clinic är den enda kliniken i världen med bevisade 3D-simuleringsresultat.

HUR SKA JAG BÖRJA?

HIS Hair Clinic erbjuder en behandling som är helt skräddarsydd efter kundens behov och önskemål.

Våra kliniker runt om i världen erbjuder en privat, vänlig och professionell miljö som återspeglar vår exceptionella nivå av kundvård. Tveka därför inte att kontakta oss och ta de första stegen för att få mer information om hur hår mikropigmentering kan hjälpa dig.

Efter en vänlig inledande chatt som kan ske online, via telefon eller på någon av våra kliniker, erbjuder vi dig en gratis och bindningsfri konsultation med en konsult som är specialiserad på håravfall och kan bedöma din hjässa och hud samt svara på eventuella frågor.

Om du vill veta hur Scalp micropigmentation kan hjälpa dig kan vi ge dig en exakt offert för den behandling du behöver och avgöra antalet sessioner som behövs för att uppnå de önskade resultaten. Vi kan till och med erbjuda dig möjligheten att följa en verklig SMP-behandling så att du själv kan se vad det innebär och hur de realistiska resultaten uppnås.

Om du inte har möjlighet att komma till någon av våra kliniker för en kostnadsfri konsultation kan vi erbjuda dig en bildkonsultation. Kontakta oss via vårt kontaktformulär så ringer vi dig tillbaka för att berätta hur vi kan använda SMP för att förändra ditt utseende. En av våra utbildade konsulter kommer kontakta dig direkt för att prata med dig om den behandlingsplan som vi föreslår för dina specifika behov och svara på eventuella frågor.