Mikropigmentering på ärr

Behandling och täckning av är med hår mikropigmentering

Hår mikropigmentering på ärr en fantastisk teknik som kan öka ditt självförtroende. Ärr kan vara plågsamma och något som du försöker dölja. Har du haft ett kirurgiskt ingrepp (t.ex. hårtransplantationer som strip-metoden eller FUE metoden), varit med om en olycka eller fått en brännskada som lämnat ärr? Det betyder att skadan som huden utsatts för har gått djupt in i hudens yttersta lager och som huden försökt bygga upp igen. Hur ärr bildas på just din kropp påverkas av genetiska faktorer, din ålder och omfattningen av ärret. Det betyder inte att du inte kan göra något åt det.

Många klienter som tagit del av vår hår mikropigmentering behandling har upplevt en förbättring på hela 95% efter 1–3 sessioner. Vi utför SMP behandlingen genom att placera noggrant utvalda pigmenter som passar din hud direkt i ärret och runtom, och det minskar drastiskt ärrens synbarhet. Mikropigmentering på ärr ger en stor skillnad och kan behövas att göra minst 3 behandlingar eftersom ärr är död hud som även är svårare att behandla.

Du kan alltid känna dig trygg med våra certifierade SMP-teknologer. Att hår mikropigmentering och dölja ärr kräver talang, precision och försiktighet, något som våra Micropigmentering-utbildade teknologer tar på största allvar. Med oss är du säker. Om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig med mikropigmentering på ärr, är du välkommen att boka en gratis konsultation med oss.

Resultat med mikropigmentering på ärr
Resultat mikropigmentering på FUE ärr

Våra behandlingsområden med mikropigmentering på ärr:

  • FUE/FUT hårtransplantation
  • STRIP hårtransplantation
  • Kirurgiska ingrepp
  • Brännskador och olyckor
  • Alopecia

Varför göra hår micropigmentering på ärr hos HIS HAIR Stockholm?

Vi som arbetar här på HIS HAIR Stockholm jobbar med klienter som dig varje dag och har behandlat många kunder som vill göra hår micropigmentering på ärr. Vi vet vad som fungerar, lyssnar till dina önskemål och svarar på alla dina frågor. Hos oss står du i fokus. Vi vill att du ska känna dig nöjd med dig själv och arbetar med dig för att uppnå det du vill med din kropp.

Vi är flexibla, vi har integritet och erbjuder den expertis som vi vet håller måttet för vad du vill förbättra. Du kommer att känna dig trygg i våra händer.
Alla våra SMP teknologer är fullt certifierade inom Skalp Micropigmentering och har genomgått expansiva expertutbildningar i England och Sverige. Vi vet hur jobbigt det kan vara att befinna sig i en situation där du inte tycker om ditt utseende, och vi är här för att hjälpa dig att hitta tillbaka till ditt självförtroende. Vi är stolta över att kunna erbjuda dig denna nya behandlingsmetod som vi vet fungerar och kommer att ge dig en känsla av förnyelse och säkerhet, oavsett om du är man eller kvinna. Vi är experter inom hår mikropigmentering och har hjälpt många kunder under många år.

Hår Mikropigmentering hos oss ger en fantastisk behandlingsmetod mot håravfall och tunnhårighet för män och kvinnor.

Våra SMP-teknologer har lång erfarenhet inom skönhetsbranschen och är certifierade och specialutbildade inom hår mikropigmentering. Vi håller alltid högsta standard på utrustning, renlighet och en steril omgivning för att du ska känna dig säker och nöjd vid varje behandlingstillfälle.

Vi på HIS Hair Stockholm använder oss enbart av ekologiska och naturliga färgpigment, och följer Socialstyrelsens och Läkemedelsverkets förordningar och föreskrifter gällande yrkesmässiga hygieniska verksamheter.

Kontakta oss nu för att boka en gratis rådgivning om hår micropigmentering!

Vi arbetar ständigt för att utvecklas och hålla en ledande position inom vårt område. Vi är alltid på utkik efter nya förändringar och förbättringar av behandlingsteknikerna inom Skalp Micropigmentering och håller koll på nya trender.

Du är alltid välkommen att ställa frågor till oss. Vi delar gärna med oss av vår kunskap och erfarenhet.

Börjar du bli tunnhårig? Bär du mössa för att täcka kala fläckar?

Har du någonsin gjort en FUE- eller STRIP-hårtransplantation som lämnat ärr?

Scalp Micropigmentation (SMP) kan vara lösningen. Micropigmentering på ärr kan fylla delar eller hela hårbotten med stubbliknande prickar, och ger illusionen av att ha ett fylligare hår eller hår kamouflage.

Tekniken används för att återskapa hårlinjer, få en fylligare hårbotten, eller för att täcka ärr, och är en säker metod som fungerar för alla.
Med skalp mikropigmentering kan du till och med se resultat efter första behandlingen!

Våra certifierade SMP-tekniker tatuerar in pigment med en liten nål över området du vill täcka upp, och metoden fungerar utmärkt på ärr som kommit från FUE eller STRIP. Vi utför alltid ett test vid första besöket för att säkerställa att behandlingen är perfekt för dig.

Boka en gratis rådgivning med oss idag för att prata om ditt nya, återställda jag!