Skalp Mikropigmentering

Resultat med skalp mikropigmentering

Skalp Mikropigmentering är en icke-kirurgisk metod för både män och kvinnor som lider av håravfall. Det är den senaste metoden på marknaden, och en effektiv lösning för dig som vill öka ditt självförtroende.

Skalp Mikropigmentering ger tillbaka ditt självförtroende

Skalp Micropigmentering (SMP) är den ultimata metoden för behandling av håravfall om du inte vill göra en avancerad kirurgi (hårtransplantation). Behandlingsmetoden är lämplig för alla stadier av håravfall, alla hudtyper och hudfärger. Eftersom metoden också är icke-kirurgisk passar den för alla åldrar, oavsett om du vill få mer täthet i ditt befintliga hår, täcka eller fylla kala fläckar, eller få hjälpa att täcka upp och behandla ärr som uppstått vid kirurgiska hårtransplantationer.

Vår professionellt utförda Skalp Mikropigmentering utförs på ett sätt som gör behandlingen nästan omöjlig att upptäcka, och du kommer att se resultatet direkt efter första behandlingen.

Vi vet att vår Scalp micropigmentering kommer att få dig att känna dig stolt över ditt hår igen.

Skalp mikropigmentering resultat

Vad Skalp mikropigmentering ger dig:

  • Livsförändrande utseende
  • En icke-kirurgisk, säker metod utan ärr
  • Långvariga resultat
  • Naturliga färgpigment
  • Omedelbar effekt

Hur utförs behandlingen med Skalp mikropigmentering?

Skalp mikropigmentering är en metod där vi använder oss av sterila nålar, speciellt framtagna för Skalp Micropigmentering. Via nålarna för vi ett ekologiskt pigment som matchas mot din naturliga hårfärg in i hårbottnens yttersta lager. Skalp pigmentering är ett säkert och relativt smärtfritt sätt att få tillbaka utseendet av naturlig och full hårväxt.

Behandlingen är mycket effektiv och utförs oftast vid 3 behandlingstillfällen (beroende på omfattning och område som ska behandlas), som vanligtvis tar mellan 1–4 timmar att genomföra. För att din hårbotten ska få tid att återhämta sig och läka krävs att vi väntar 7–12 dagar mellan varje behandling.

Hitta din förlorade hårlinje med Skalp Mikropigmentering

Hårlinjen är ofta det som definierar formen av ditt ansikte, och utan den kan du känna dig naken. Med hår mikropigmentering hjälper vi dig att få tillbaka din hårlinje genom att fylla små ytor, justera den, eller helt enkelt att skapa en ny. Du väljer själv vad du vill ha och vad du är bekväm med.

Har du alltid varit avundsjuk på en väns hårlinje? Under ditt kostnadsfria möte med oss kommer du att kunna uttrycka just dina önskningar, och få hjälp av en SMP-teknolog att välja en hårlinje som passar ditt ansikte, huvudform och ålder. Vi vill ge dig det du vill ha.

Det finns många variationer av hårlinje som du kan börja fundera på redan nu. Valet är högst personligt och anpassas efter dina önskemål. Vissa av våra klienter vill ha en tydlig och bestämd hårlinje, medan andra vill ha en mjukare ton som känns mer naturlig.
Vi kan hjälpa dig att förbättra ditt självförtroende m.h.a. Skalp Mikropigmentering . Välkommen in på en kostnadsfri konsultation.

Vill du att din hårlinje ska vara:

  • Ungdomlig?
  • Anpassad efter ålder?
  • Definierad och stark?
  • Mjuk och naturlig?
  • Ha avtagande vikar?