Tunt hår

Behandling av tunt hår med skalp pigmentering

Problemet med tunt hår eller håravfall ligger i grund och botten i hur de kala fläckarna skär sig med det befintliga håret. Skalp pigmentering förminskar denna kontrast, vilket gör att håret ser tätare ut pga. att det ser ut som en illusion av kortväxta hårstubbar. Skalp mikropigmentering behandling erbjuds till både män och kvinnor, då kön är obetydligt för att vår behandlingsmetod ska vara effektiv. En behandling mot tunt hår förbättrar livskvalitén för många som känner att självförtroendet sinar på grund av det.
Vår skalp pigmentering behandling ger klienter möjlighet att få en hårväxt som ser tätare och fylligare ut. Pigmenten som används kan special anpassas till just deras hår, vilket gör att det smälter samman till en enhetlig struktur. För att se skillnad mellan detta och ”naturligt” hår, krävs det nästan ett förstoringsglas.

Om skalp pigmentering metoden – Behandling vid tunt hår

Du är garanterad en hög behandlingskvalitet hos oss, då samtliga av våra behandlare är specialister när det kommer till 3D-pigmentering. Våra anställda håller en hög standard när det kommer till detaljer och har en yrkesstolthet som oundvikligen leder till petighet och öga för detaljer. Specialisterna i detta område är inte många, vilket gör att proffsen verkligen lägger manken till för att representera sitt fält för gemene man.

Vad är priset för en behandling hos His Hair Stockholm

För att utföra din behandling i vår klinik är det bara att kontakta oss för att få en alldeles gratis konsultation. I denna undersökning gör vi en professionell bedömning på de behandlingar som behöver genomgås för att du ska få ett bra resultat. Vanligtvis räcker det med 3 behandlingstillfällen men det kan krävas mer för att få bästa möjliga utfall. När priset har diskuterats kan du som kund välja mellan att betala allting på en gång, eller styckvis för varje behandlingstillfälle.